Brug puriZAP® til at desinficere mellem hver udlejning og eliminer herved kunders frygt for at bruge udlejningsprodukter

Coronapandemien har skabt et øget behov for rengøring og sikkerhed. I udlejningsbranchen kræver den store rotation af bilerne ekstra opmærksomhed på desinfektionen mellem kunderne. Med puriZAP kan du hurtigt og effektivt UV-C desinficere køretøjer mellem hver udlejning. På få minutter kan du sikre virusfri biler - helt uden brug af kemikalier og nedslidning af kabinen som ved hyppig brug af sprit.


Med puriZAP® kan dit rengøringspersonale hurtigt desinficere frontpaneler, sæder, stoflofter og andre berøringsflader, som kræver ekstra opmærksomhed under en pandemi. puriZAP virker også på sarte materialer som fx indtræk, som ikke tåler desinfektion med sprit. 
Ved at fremhæve brugen af puriZAP® gennem markedsføringsmaterialer, hang-tag på bakspejlet, eller som mærkat på jeres hjemmeside, kan I få jeres kunder til at føle sig ekstra trygge ved jeres høje desinfektionsstandard.  


Hvad er puriZAP?
puriZAP® er en batteridrevet og håndholdt LED-enhed, som desinficerer for vira og bakterier med UV-C-lys. puriZAP eliminerer 99,9% af alle kendte vira og bakterier og er et effektivt værktøj i kampen mod COVID-19 og andre sygdomsfremkaldende vira og bakterier. 
puriZAP® er intuitivt designet og robust konstrueret. Det kræver kun fornuftig, lystæt påklædning og gennemgang af en kort sikkerhedsvideo, så er du eller dit personale klar til at desinficere. puriZAP® er batteridrevet, og med en vægt på kun et enkelt kilo er den nem at bruge i hele bilen.  
Fakta: 
•    Videnskabelig dokumenteret effekt: 99,9% kill rate på vira og bakterier
•    Desinficerer effektivt overflader, der ikke kan desinficeres med alkohol
•    Desinficerer kritiske kontaktpunkter som frontpanel, sæder og tekstilbetrukne sider og lofter
•    Den anvendte LED UV-C-teknologi gør puriZAP® omkostningseffektiv sammenlignet med andre bakterie- og virusdesinfektionsmetoder
•    Slankt og ergonomisk design – kan bruges selv hvor pladsen er begrænset
•    Lang levetid – UV-C LED'er har 20.000+ timers levetid
•    LED'er kan tændes og slukkes ubegrænset uden, at det forkorter levetiden - i modsætning til UV-C-rør, som skal udskiftes hyppigt, hvis de ofte tændes og slukkes
•    puriZAP® virker 100% straks den tændes – ingen forvarmning påkrævet
•    Leveres med nødvendigt sikkerhedsudstyr og betjeningsvejledning
•    Sikkerhedsvideo og manual medfølger for vejledning i sikker anvendelse af produkt

 

Kontakt:

Vil du høre mere om puriZAP eller har du spørgsmål? Så send en mail til info@purizap.com eller ring på +45 77346261

 

 

LÆS MERE OM VIDENSKABEN BAG

 

Se vores præsentation her

 

Se vores sikkerhedsfilm her