puriZAP® giver mulighed for at vinde kunders tillid ved at tilbyde den højest mulige desinfektionsstandard

Restauranter er ofte præget af kompakte lokaler, intens social aktivitet og mange kontaktflader. Det giver tilsammen en høj smitterisiko. Med puriZAP kan dit personale hurtigt og effektivt desinficere inventar og service med UV-C-lys både før åbning samt mellem seatings, før nye gæster går til bords. Foruden polstrede møbler, duge og gardiner er UV-C desinficering også oplagt til glas, bestik og tallerkener, headsets og kasseapparater.  


I restaurationsbranchen er puriZAP særlig interessant, da det koncentrerede UV-C-lys ikke bare er effektiv på coronavirus, men også de vira og bakterier som normalt udgør en risiko i branchen.  Smittekilderne til ordinær influenza og smitsom mavevirus elimineres ved korrekt brug af puriZAP.   
Ved at dokumentere og markedsføre jeres brug af puriZAP® gennem fx stickers på entredøren, og folder på bordene, kan der skabes både tryghed og nysgerrighed hos dine gæster. 


Hvad er puriZAP? 
puriZAP® er en batteridrevet og håndholdt LED-enhed, som desinficerer for vira og bakterier med UV-C-lys. puriZAP eliminerer 99,9% af alle kendte vira og bakterier og er et effektivt værktøj i kampen mod COVID-19 og andre sygdomsfremkaldende vira og bakterier.
puriZAP® er intuitivt designet og robust konstrueret. Det kræver kun fornuftig, lystæt påklædning og gennemgang af en kort sikkerhedsvideo, så er du eller dit personale klar til at desinficere. puriZAP® er batteridrevet, og med en vægt på kun et enkelt kilo er den nem at have med rundt på skibet. 


Fakta om puriZAP: 
•    Videnskabelig dokumenteret effekt: 99,9% kill rate på vira og bakterier
•    Desinficerer effektivt overflader, der ikke kan desinficeres med alkohol
•    Desinficerer kontaktpunkter såsom polstrede møbler, service og teknisk udstyr
•    Den anvendte LED UV-C-teknologi gør puriZAP® omkostningseffektiv sammenlignet med andre bakterie- og virusdesinfektionsmetoder
•    Slankt og ergonomisk design – kan bruges selv hvor pladsen er begrænset
•    Lang levetid – UV-C LED'er har 20.000+ timers levetid
•    LED'er kan tændes og slukkes ubegrænset uden, at det forkorter levetiden - i modsætning til UV-C-rør, som skal udskiftes hyppigt, hvis de ofte tændes og slukkes
•    puriZAP® virker 100% straks den tændes – ingen forvarmning påkrævet
•    Leveres med nødvendigt sikkerhedsudstyr og betjeningsvejledning
•    Sikkerhedsvideo og manual medfølger for vejledning i sikker anvendelse af produkt

 

Kontakt:

Vil du høre mere om puriZAP eller har du spørgsmål? Så send en mail til info@purizap.com eller ring på +45 77346261

 

LÆS MERE OM VIDENSKABEN BAG

 

Se vores præsentation her

 

Se vores sikkerhedsfilm her