UV-C lys til desinficering af klinikker

puriZAP® – effektiv desinfektion med UV-C

Skab en sikker klinik for dine patienter og personale med UV-C-desinfektion.

Venteværelser, medicinsk udstyr, tastaturer, printere og polstrede møbler er virus- og bakteriemagneter. I klinikker og venteværelser er risikoen for smittespredning høj. Det stiller høje krav til rengøringen – særligt i denne tid.

puriZAP® er en batteridrevet og håndholdt LED-enhed, designet til at desinficere for vira og bakterier med UV-C-lys. puriZAP® er et effektivt værktøj i kampen mod COVID-19 og andre sygdomsfremkaldende vira og bakterier.

UV-C lys har længe været anvendt på operationsstuer på hospitaler, og med puriZAP® kan  den effektive teknologi nu bringes ind i mindre klinikker.

Med puriZAP® kan du let, mobilt og fuldt fleksibelt desinficere alle kritiske overflader i din klinik. Elektronisk udstyr, kemikaliesårbart inventar og venterum kan desinficeres på få minutter. Med puriZAP® er desinfektion så effektivt, at du kan nå det mellem hver patient.

Med korrekt brug af puriZAP® opnår du et højt og dokumenterbart desinfektionsniveau – uden brug af kemikalier og uden uhensigtsmæssig slitage af inventar.

 

Om puriZAP:

puriZAP® eliminerer og desinficerer 99,9 % af alle kendte vira og bakterier.

puriZAP® er intuitivt designet og robust konstrueret. Det kræver kun fornuftig, lystæt påklædning og gennemgang af en kort sikkerhedsvideo, så er du eller dit personale klar til at desinficere. puriZAP® er batteridrevet, og med en vægt på kun et enkelt kilo er den nem at bringe i brug og let at gemme væk.

 

Fakta:

  • Solid videnskabelig dokumenteret effekt: 99,9% kill rate på virus og bakterier
  • På grund af den anvendte LED UVC-teknologi er puriZAP® omkostningseffektiv sammenlignet med andre bakterie- og virusdesinfektionsmetoder
  • Muliggør hurtig og effektiv desinfektion i områder med høj risiko, såsom venterum eller offentlige rum med mange patienter og besøgende
  • Tillader hurtig og effektiv desinfektion i klinikker mellem patienter
  • Velegnet til desinfektion af brikse, tandlægestole, trænings- og massageapparater m.m.
  • Velkendt desinfektionsteknologi fra hospitalssektoren

 

Kontakt:

Vil du høre mere om puriZAP eller har du spørgsmål? Så send en mail til info@purizap.com eller ring på +45 77346261

 

 

LÆS MERE OM VIDENSKABEN BAG

 

Se vores præsentation her

 

Se vores sikkerhedsfilm her