puriZAP® giver mulighed for at vinde kunders tillid og forblive konkurrencedygtig på et vitalt område

 

Desinficer kontaktflader på hotelværelset på få minutter. Med puriZAP kan rengøringspersonale hurtigt og effektivt desinficere med UV-C-lys og skabe trygge og virusfri omgivelser for gæster - helt uden brug af kemikalier og slitage af inventar. 
Med puriZAP® kan du hurtigt desinficere inventar, elevatorknapper, fjernbetjeninger, menukort og tastaturer, som kræver ekstra opmærksomhed under coronapandemien. puriZAP virker også på sarte materialer og tekstiler, som ikke tåler desinfektion med sprit. 
Ved at dokumentere jeres brug af puriZAP® gennem fx en brochure eller på egen hjemmeside, signalerer I jeres hotels desinfektionsstandard og gør dermed kommende gæster trygge. 


Hvad er puriZAP?
puriZAP® er en batteridrevet og håndholdt LED-enhed, som desinficerer for vira og bakterier med UV-C-lys. puriZAP eliminerer 99,9% af alle kendte vira og bakterier og er et effektivt værktøj i kampen mod COVID-19 og andre sygdomsfremkaldende vira og bakterier.
puriZAP® er intuitivt designet og robust konstrueret. Det kræver kun fornuftig, lystæt påklædning og gennemgang af en kort sikkerhedsvideo, så er du eller dit personale klar til at desinficere. puriZAP® er batteridrevet, og med en vægt på kun et enkelt kilo er den nem at have med rundt på hotellet. 

 

Fakta:
•    Videnskabelig dokumenteret effekt: 99,9% kill rate på vira og bakterier
•    Desinficerer effektivt overflader, der ikke kan desinficeres med alkohol
•    Desinficerer kontaktpunkter såsom tastaturer, elevatorer og toiletter i offentlige bygninger og kontorer
•    Den anvendte LED UV-C-teknologi gør puriZAP® omkostningseffektiv sammenlignet med andre bakterie- og virusdesinfektionsmetoder
•    Slankt og ergonomisk design – kan bruges selv hvor pladsen er begrænset
•    Lang levetid – UV-C LED'er har 20.000+ timers levetid
•    LED'er kan tændes og slukkes ubegrænset uden, at det forkorter levetiden - i modsætning til UV-C-rør, som skal udskiftes hyppigt, hvis de ofte tændes og slukkes
•    puriZAP® virker 100% straks den tændes – ingen forvarmning påkrævet
•    Leveres med nødvendigt sikkerhedsudstyr og betjeningsvejledning
•    Sikkerhedsvideo og manual medfølger for vejledning i sikker anvendelse af produkt

 

Kontakt:

Vil du høre mere om puriZAP eller har du spørgsmål? Så send en mail til info@purizap.com eller ring på +45 77346261

 

 

LÆS MERE OM VIDENSKABEN BAG

 

Se vores præsentation her

 

Se vores sikkerhedsfilm her