puriZAP® muliggør omkostningseffektiv desinfektion af områder med høj intensitet af menneskekontakt

Coronavirussen er hårdfør, og de mange kontaktpunkter i butikker stiller høje krav til desinfektion i detailhandlen. Med puriZAP kan du desinficere kritiske overflader hurtigt og effektivt med UV-C-lys. Det giver dine kunder en tryg og tillidsfuld oplevelse i din butik.  
Med puriZAP® kan du hurtigt desinficere dankortterminaler, prøverum, håndtag, smykker samt andre produkter og tekstiler, som ikke tåler desinfektion med sprit.  
Ved at fremhæve jeres brug af puriZAP® gennem fx et klistermærke ved indgangsdøre eller på jeres hjemmeside, kan jeres kunder føle sig ekstra trygge ved jeres høje desinfektionsstandard. 


Hvad er puriZAP?
puriZAP® er en batteridrevet og håndholdt LED-enhed, som desinficerer for vira og bakterier med UV-C-lys. puriZAP eliminerer op til 99,97% af alle kendte vira og bakterier og er et effektivt værktøj i kampen mod COVID-19 og andre sygdomsfremkaldende vira og bakterier. 
puriZAP® er intuitivt designet og robust konstrueret. Det kræver kun fornuftig, lystæt påklædning og gennemgang af en kort sikkerhedsvideo, så er du eller dit personale klar til at desinficere. puriZAP® er batteridrevet, og med en vægt på kun et enkelt kilo er det let at have den med i hele butikken.  


Fakta: 
•    Videnskabelig dokumenteret effekt: Op til 99,97% kill rate på virus og bakterier på få sekunder
•    Desinficerer effektivt overflader, der ikke kan desinficeres med alkohol
•    Desinficerer kontaktpunkter såsom dankortterminaler, prøverum, håndtag, smykker samt andre produkter og tekstiler, som ikke tåler desinfektion med sprit.  
•    Den anvendte LED UV-C-teknologi gør puriZAP® omkostningseffektiv sammenlignet med andre bakterie- og virusdesinfektionsmetoder
•    Slankt og ergonomisk design – kan bruges selv hvor pladsen er begrænset
•    Lang levetid – UV-C LED'er har 20.000+ timers levetid
•    LED'er kan tændes og slukkes ubegrænset uden, at det forkorter levetiden - i modsætning til UV-C-rør, som skal udskiftes hyppigt, hvis de ofte tændes og slukkes
•    puriZAP® virker 100% straks den tændes – ingen forvarmning påkrævet
•    Leveres med nødvendigt sikkerhedsudstyr og betjeningsvejledning
•    Sikkerhedsvideo og manual medfølger for vejledning i sikker anvendelse af produkt

 

Kontakt:

Vil du høre mere om puriZAP eller har du spørgsmål? Så send en mail til info@purizap.com eller ring på +45 77346261

 

 

LÆS MERE OM VIDENSKABEN BAG

 

Se vores præsentation her

 

Se vores sikkerhedsfilm her